Junioritoiminta

Junioritoiminnassa toimintaa ohjaavat seuraavat periaatteet:

1. Liikunnallisen ilon tarjoaminen sulkapalloa pelaamalla.
  2. Omia junioreita tuetaan RaSu:n mahdollisuuksien mukaan kehittymään pelaajana.

Peruspelisäännöt kaikille valmennusryhmille:

1. Juniorien tasapuolinen kohteleminen.
  2. Reilun peli henki. Juniorimme ja valmentajamme eivät kiroile ja ovat kohteliaita toisilleen harjoituksissa sekä vastustajilleen kilpailuissa.
  3. Juniorit kannustavat toisiaan harjoituksissa ja kilpailuissa.
  4. Kaikki pelaavat, kenenkään ei ole pakko osallistua kilpailuihin.
  5. Kaikki seuran järjestämät tilaisuudet ovat valmentajien, juniorien sekä vanhempien osalta päihteettömiä (ei tupakointia, ei alkoholia, ei huumeita).
  6. Junioriryhmiä koottaessa otetaan huomioon kaveruussuhteet ja käytännöt seikat, kuten harjoituksissa kulkemisen helppous.

Junioreille tarkoitetut ryhmät on jaettu iän ja osaamisen mukaan. Ryhmäjaon löydät pelivuorot-sivulta. Tarpeen mukaan ryhmiä perustetaan lisää. Jos olet kiinnostunut junioritoiminnasta, ota yhteyttä johtokunnan jäseniin tai valmentajiin.

Junioriryhmien valmentajat:

Petri Nummi, petri.nummi@rasu.net
Reijo Rantanen, reijo.rantanen@rasu.net, 040 5353975

Sulkapallokoulu

Sulkapallokoulu harjoittelee perjantaisin Kerttulassa kello 16:00-17:30.

• Ensimmäisen harjoituskerran aikana kerrotaan lapsille ja lasten vanhemmille sp-koulun periaatteet ja harjoitusten "pelisäännöt".
  • Sulkapallokoulun kustannukset kalenterivuodelle 2018: 50 eur sis. jäsenmaksun ja oikeuden osallistua sulkapallokoulun harjoituksiin.

Uudet sulkapallokoululaiset

Mukaan tarvitset sisäpelitossut, verkkarit tai t-paidan ja shortsit. Mailan saat ensi kerroiksi lainaan hallilta. Olethan aina ajoissa paikalla, jotta pääsemme aloittamaan harjoitukset ajallaan. Uusien jäsenien tulee täyttää jäsenkortti, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Jäsenmaksut".

Sulkapallokoulun päävalmentaja toimii Petri Nummi sekä apuvalmentajina Oona Koskinen, Katariina Kotilainen ja Akseli Nummi. Jos haluat kysyä ryhmän toiminnasta, ota yhteyttä petri.nummi@rasu.net.

Kenelle sulkapallokoulu on tarkoitettu?

Sulkiskoulu on tarkoitettu 6-12-vuotiaille sulkapalloa aloitteleville tytöille ja pojille. Sulkiskoulussa harjoitellaan peruslyöntejä, liikkumista ja sulkapallon sääntöjä. Kun taidot kehittyvät riittävästi, on sulkiskoulun jälkeen mahdollista jatkaa harrasteryhmissä.

Sulkapallokoululla on käytössä Nimenhuuto

Nimenhuudon avulla voimme seurata sulkapallokoulun harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle ryhmäläiselle. Tässä ohjeet nimenhuuto-sivun käytöstä:

1. Mene Nimenhuudon sivuille
  2. Nimenhuudossa valitse Kirjaudu jäsensivulle > Liity joukkueeseen > täytä tiedot (Pelaajan nimeen sulkkiskoulussa käyvän lapsen nimi) ja seuraa nimenhuudon ohjeita.
  3. Kun pääset kirjautumaan nimenhuutoon, valitse oikealla yläkulmassa oleva pelaajan nimi > oma profiili, jossa voit muuttaa salasanan mieleiseksi. Lisää myös valmennusryhmän sarakkeeseen: Sulkapallokoulu
  4. Tästä eteenpäin ilmoita viikoittain tapahtumasivuilla olevaan vihreään sulkapallokoulun sarakkeeseen onko sulkkiskoululainen tulossa treeneihin (IN) tai poissa treneistä (OUT). Tapahtuman osalta voit myös seurata, että onko harjoitukset peruttu tai onko tullut uusia kommentteja tapahtumaan.

Jäsenmaksu

100 eur aikuiset